Amestecam branza(eu am folosit telemea de capra) cu ouale,adugam smantana si grisul si amestecam bine pana devine o pasta omogena.
Se portioneaza foile in patrate egale si pe fiecare partat se pune o lingurita plina de branza.Se impacheteaza patratele rezultand niste triunghiuri,pe care le lipim sa nu iasa compzitia afara,ungand cu putin ou batut marginile laterale,apoi presam usor cu degetele marginile.Pe deasupra le ungem cu ou batut si presaram susan alb si negru pentru contrast.Pateurile astfel pregatite sa aseaza intr-o tava tapetata cu hartie pergament si se dau la cuptorul preancins la 200gC pana se coc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii