Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete.
Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete.
Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul si amestecam bine si adaugam inca putin zatar si amestecam din nou.
Intindem o foaie de aluat, impartim in patrate si cu o lingurita punem din umplutura bine si le inchidem in triunghiuri. Le punem pe tava, le ungem cu un ou batut cu putina sare si presaram cu susan.
Le coacem la 180 de grade C, pana se rumenesc usor.
Foarte gustoase-usor de facut.
Pont- pentru ca umplutura sa nu iasa afara, este bine de adaugat la umplutura 1 lingura de amidon -strange compozitia putin.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii