Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete.
Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete.
Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul si amestecam bine si adaugam inca putin zatar si amestecam din nou.
Intindem o foaie de aluat, impartim in patrate si cu o lingurita punem din umplutura bine si le inchidem in triunghiuri. Le punem pe tava, le ungem cu un ou batut cu putina sare si presaram cu susan.
Le coacem la 180 de grade C, pana se rumenesc usor.
Foarte gustoase-usor de facut.
Pont- pentru ca umplutura sa nu iasa afara, este bine de adaugat la umplutura 1 lingura de amidon -strange compozitia putin.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii