Se prepara aluatul si se lasa sa se odihneasca 10 minute, apoi se intind foi subtiri de 1/2cm. Se rumeneste pe jumatate, in putina grasime, carnea macra, taiata in bucati mici. Se adauga foarte putina apa si se lasa 15 minute carnea sa fiarba inabusit. In acest timp, intr-o tava, la cuptor, se coace o ceapa, potrivit de mare. Cind carnea s-a racorit bine se trece prin masina de tocat, impreuna cu ceapa, se adauga 2 oua crude, sare si piper dupa gust.
Se taie din foaie patratele de marime potrivita care se umplu cu compozitia de carne, se string sub forma de trinughi sau dreptunghi, se preseaza marginile cu furculita si se pun intr-o tava unsa. Se dau la cuptor pina se rumenesc usor.
Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....
Gogosi glazurateCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii