Pateuri cu carne

Reteta de pateuri cu carne. Pateuri cu carne tocata si foietaj, reteta rapida si gustoasa. Retete de aperitive. Retete cu foietaj.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pateuri cu carne

Ingrediente

  • un pachet de foietaj (400 g)
  • 500 g carne tocata amestec porc cu vita
  • 2 cepe
  • sare si piper
  • 50ml ulei
  • Decor (optional)
  • 1 ou
  • seminte de susan sau mac

Mod de preparare

Reteta de pateuri cu carne este foarte simplu si usor de preparat. Rezultatul este minunat, perfect pe platourile cu aperitive sau simple, alaturi de o bere rece sau un vin bun.

Se toaca ceapa marunt si se caleste in ulei. Cand devine aurie, se pune carnea, sare si piper. Se gatesc impreuna cam 10 minute apoi se stinge cu putina apa si se lasa pe foc mic pana scade si incepe sa se rumeneasca usor. Se lasa la racit.

Sfat: nu puneti carnea fierbinte peste aluat pentru ca il opariti si nu mai exfoliaza .

Cat timp se raceste carnea pregatim aluatul fraged. Il desfacem pe o hartie de copt, il intindem cu facaletul uniform pana se dubleaza marimea.

Punem carnea pe trei sferturi din aluat si cu ajutorul foii de copt incepem sa rulam, pana obtinem o rulada.

Portionam la dimensiunea dorita. Asezam pateurile cu carne la distanta una de cealalta si dam la cuptor pentru 10-12 minute la 200 de grade sau pana se rumenesc frumos.

Pentru un aspect mai frumos si un gust deosebit, puteti unge aceste delicioase pateuri cu carne cu ou batut si presara seminte de susan sau mac.

Incercati si voi reteta de pateuri cu carne, sunt delicioase si se fac rapid. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise