- tăiem foaia de aluat în 12 dreptunghiuri
- punem în mijlocul fiecărui dreptunghi câte o bucată de ciocolată
- presărăm alune pisate
- închidem dreptunghiurile şi le punem în tavă
- băgăm la cuptorul deja încins şi lăsăm la foc aproximativ 20 de minute, până se rumenesc pateurile
- se poate orna cu sirop de ciocolată!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii