Pateuri cu ciocolata si alune

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pateuri cu ciocolata si alune

Ingrediente

  • - aluat de foietaj Morăriţa
  • - o ciocolată (am folosit Poiana cu lapte)
  • - 200 gr de alune pisate
  • - sirop de ciocolată (Nesquick)

Mod de preparare

- tăiem foaia de aluat în 12 dreptunghiuri

- punem în mijlocul fiecărui dreptunghi câte o bucată de ciocolată

- presărăm alune pisate

- închidem dreptunghiurile şi le punem în tavă

- băgăm la cuptorul deja încins şi lăsăm la foc aproximativ 20 de minute, până se rumenesc pateurile

- se poate orna cu sirop de ciocolată!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise