autor:

Vekas

» » Aperitive

PATEURI CU CIUPERCI

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Ingrediente
foi de pateuri(din comert,gata preparate ci coapte), , Umplutura:, 300 g ciuperci, sau din conserva), 1/2 ceapa,, sare,, piper pisat,, marar tocat,, 1/2 lingura unt,, 1/2 lingura smintina,, 1 lingurita faina.

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

1. Se curata ciupercile, se spala si se toaca marunt.
2.Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune intr-o cratita cu unt ca sa se caleasca, pana devine sticloasa.
Dupa 10 minute se adauga ciupercile si se lasa sa fiarba inabusit. Cind ciupercile sunt aproape gata, se pune smintina, amestecata cu faina, sare, piperul pisat si mararul tocat.Se amesteca bine compozitia si se lasa sa fiarba circa 10 - 15 minute.Cind sunt bine scazute se lasa sa se raceasca si se pun intre foile de pateuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "PATEURI CU CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pateuri cu ciuperci

Pateuri cu ciuperci

Ciupercie,ceapa si usturoiul se curata ,se spala si se toaca marunt.Ceapa si usturoiul se calesc

22 voturi    11 comentarii
35 min
Aperitive
Pateuri cu carne de pui,ciuperci si porumb

Pateuri cu carne de pui,ciuperci si porumb

Se curata ceapa , se taie marunt si se caleste in ulei pana se inmoaie si capata o nuanta aurie. Se

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • foi de pateuri(din comert,gata preparate ci coapte)
  • Umplutura:
  • 300 g ciuperci, sau din conserva)
  • 1/2 ceapa,
  • sare,
  • piper pisat,
  • marar tocat,
  • 1/2 lingura unt,
  • 1/2 lingura smintina,
  • 1 lingurita faina.

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cartofi umpluti