Pateuri cu ciuperci

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Pateuri cu ciuperci

Ingrediente

  • 250gr ciuperci champignon
  • 250gr foietaj
  • o ceapa medie
  • un fir de usturoi verde
  • 3 linguri de parmezan ras
  • sare
  • piper
  • un galbenus de ou

Mod de preparare

Ciupercie,ceapa si usturoiul se curata ,se spala si se toaca marunt.Ceapa si usturoiul se calesc intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei.Cand incepe sa prinda culoare,se adauga ciupercile,se condimenteaza cu sare si piper si se calesc cca 10min.Se dau deoparte,se adauga parmezanul si se amesteca bine.Se incalzeste cuptorul la 200ºC.Foietajul se taie in 9 patraturi.Se imparte compozitia pe fiecare patrat,se indoaie si se lipesc bine marginile.Se ung cu galbenusul de ou si se coc timp de 15 min,la 200ºC.Imi pare rau de un singur lucru....ca nu am facut portie dublaa!!Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor