autor:

raluka

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Pateuri cu ciuperci

Autor: raluka (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raluka (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 decembrie 2011

Ingrediente
250gr ciuperci champignon, 250gr foietaj, o ceapa medie, un fir de usturoi verde, 3 linguri de parmezan ras, sare, piper, un galbenus de ou

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

21 voturi

Mod de preparare

Ciupercie,ceapa si usturoiul se curata ,se spala si se toaca marunt.Ceapa si usturoiul se calesc intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei.Cand incepe sa prinda culoare,se adauga ciupercile,se condimenteaza cu sare si piper si se calesc cca 10min.Se dau deoparte,se adauga parmezanul si se amesteca bine.Se incalzeste cuptorul la 200ºC.Foietajul se taie in 9 patraturi.Se imparte compozitia pe fiecare patrat,se indoaie si se lipesc bine marginile.Se ung cu galbenusul de ou si se coc timp de 15 min,la 200ºC.Imi pare rau de un singur lucru....ca nu am facut portie dublaa!!Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pateuri cu carne de pui,ciuperci si porumb

Pateuri cu carne de pui,ciuperci si porumb

Se curata ceapa , se taie marunt si se caleste in ulei pana se inmoaie si capata o nuanta aurie. Se

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aperitive
Pateuri cu ciuperci si cascaval

Pateuri cu ciuperci si cascaval

Aluatul se pune la decongelat la temperatura camerei. Curatam ciupercile le taiem si le coacem pe

9 voturi    3 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ana , 06 martie 2017

    Foitajul se taie in "patrate" sau "dreptunghiuri"!!! PATRATURI nu stiu in ce limba e !

  • Fara foto

    Geta Ionescu , 06 noiembrie 2014

    e un deliciu,eu am facut si cu mere ....

  • Fara foto

    Georgiana Caim , 06 noiembrie 2014

    foietajul e facut sau cumparat?

    • Fara foto

      Petryka Hornet , 06 noiembrie 2014

      am facut si eu....bune rau

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2013

      Foarte bune aceste pateuri

    • Fara foto

      elena maricut , 05 septembrie 2013

      am sa incerc si eu

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 07 mai 2012

      Am pregatit si eu asa ceva, sunt foarte bune, au disparut rapid de pe platou si am facut portie dubla...

    • raluka

      raluka (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2011

      Patrate.....imi cer scuze;)

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2011

      Bune, chiar asa vrea unul!

    • Iulia

      Iulia (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2011

      Foietajul se taie in 9 patrate nu patraturi. ;)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

21 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de raluka
chiftelute

chiftelute

In primu rand se toaca marunt celpele,cartoful si usturoiul.(eu le-am tocat cu robotul de bucatarie

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui chinezesc (cu orez)

Pui chinezesc (cu orez)

Este o reteta chinezeasca usor modificata de mine; mai rapid si mai usor de preparat.Inainte de toate

18 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Intr-o tigaie punem suficient ulei la incins(1deget) si adaugam ceapa taiata solzisori.O lasam sa

7 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive

Ana

Foitajul se taie in "patrate" sau "dreptunghiuri"!!! PATRATURI nu stiu in ce limba e !

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Ciuperci Umplute