autor:

autor

» » Aperitive

Pateuri cu ciuperci

    Reteta postata pe: 15 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 15 aprilie 2005

Ingrediente
Se folosesc foi de pateuri., Umplutura:300 g ciuperci, 1/2 ceapa, sare, piper pisat, marar tocat, 1/2 lingura unt, 1/2 lingura smintina, 1 lingurita faina.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

34 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala si se toaca marunt.
Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune intr-o cratita cu unt ca sa fiarba inabusit.
Dupa 10 minute se adauga ciupercile si se lasa sa fiarba inabusit. Cind ciupercile sunt aproape gata se pune smintina, amestecata cu faina, sare, piperul pisat si mararul tocat.
Se amesteca bine compozitia si se lasa sa fiarba circa 10 - 15 minute.
Cind sunt bine scazute se lasa sa se raceasca si se pun intre foile de pateuri.
Se curata ciupercile, se spala si se toaca marunt.
Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune intr-o cratita cu unt ca sa fiarba inabusit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Aperitive
Pateuri cu carne de pui,ciuperci si porumb

Pateuri cu carne de pui,ciuperci si porumb

Se curata ceapa , se taie marunt si se caleste in ulei pana se inmoaie si capata o nuanta aurie. Se

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aperitive
Pateuri cu ciuperci

Pateuri cu ciuperci

Spalam ciupercile sub jet de apa rece si le lasam la scurs intr-o strecuratoare. Tocam ceapa si

9 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

34 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Mini checuri cu de toate

Mini checuri cu de toate

Dai pe răzătoare cașcavalul ,tai șunca în bucățele mici,procedezi la fel si cu ardeiul roșu,cureți măslinele se sâmburi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Mini pateuri cu branza sarata

Mini pateuri cu branza sarata

Branza sarata o dam pe razatoare mica si o amestecam cu oul. Aluatul de foietaj il intindem putin, il taiem in 2 pe lungime, apoi

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive