Pregatim intii umpluturile.
Cartofii fierti cu o zi inainte.
Ceapa taiata marunt si calita.Se dau prin masina de carne sau se fac pireu cartofii se adauga ceapa si se da la gust cu sare si piper.
ptr umplutura de brinza
brinza se sfarama bine se adauga un ou si zahatar sau ceapa verde si se face ca o pasta.
ptr crenvusti
Se iau citva crenvusti se fireb foarte putin si se lasa la racit.
Se intinde o foaie de aluat sa nu fie prea groasa se pune o parte dintr-o umplatura de cartofi pe marginea aluatului si se face un streng care se taie in portii.
La fel cu umputura de brinza.
La crenvusti se taie patrasele de aluat si se invelesc crenvusti.
Se pune o foaie de pergament in tava se pun portiile de pateuri se ung cu ou si se presoara cu susan.
Se coc la 200 de grade pina cind sint rumenite.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii