Pregatim intii umpluturile.
Cartofii fierti cu o zi inainte.
Ceapa taiata marunt si calita.Se dau prin masina de carne sau se fac pireu cartofii se adauga ceapa si se da la gust cu sare si piper.
ptr umplutura de brinza
brinza se sfarama bine se adauga un ou si zahatar sau ceapa verde si se face ca o pasta.
ptr crenvusti
Se iau citva crenvusti se fireb foarte putin si se lasa la racit.
Se intinde o foaie de aluat sa nu fie prea groasa se pune o parte dintr-o umplatura de cartofi pe marginea aluatului si se face un streng care se taie in portii.
La fel cu umputura de brinza.
La crenvusti se taie patrasele de aluat si se invelesc crenvusti.
Se pune o foaie de pergament in tava se pun portiile de pateuri se ung cu ou si se presoara cu susan.
Se coc la 200 de grade pina cind sint rumenite.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii