autor:

kok miori

» » , Aperitive, Aperitive

Pateuri cu diferite umpluturi

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
1pachet de aluat frantuzesc dezghetat., 1kg de cartofi, 3-4 cepe, 1/4 kg brinza de vaca putin sarata, zahatar sau ceapa verde tocata marunt, 2oua, crenvusti fierti numai putin

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Pregatim intii umpluturile.
Cartofii fierti cu o zi inainte.
Ceapa taiata marunt si calita.Se dau prin masina de carne sau se fac pireu cartofii se adauga ceapa si se da la gust cu sare si piper.
ptr umplutura de brinza
brinza se sfarama bine se adauga un ou si zahatar sau ceapa verde si se face ca o pasta.
ptr crenvusti
Se iau citva crenvusti se fireb foarte putin si se lasa la racit.
Se intinde o foaie de aluat sa nu fie prea groasa se pune o parte dintr-o umplatura de cartofi pe marginea aluatului si se face un streng care se taie in portii.
La fel cu umputura de brinza.
La crenvusti se taie patrasele de aluat si se invelesc crenvusti.
Se pune o foaie de pergament in tava se pun portiile de pateuri se ung cu ou si se presoara cu susan.
Se coc la 200 de grade pina cind sint rumenite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu diferite umpluturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Salata alba

Salata alba

Piptul de pui se desfce si se taie felii si apoi cuburi, sunca se taie cuburi mici, castravetii se

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne
Salata de pui si legume la gratar

Salata de pui si legume la gratar

Taiem legumele spalate dupa preferinta. Eu am taiat ceapa sferturi, capatana de usturoi necuratata

8 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 iulie 2011

    Imi plac si eu fac destul de des, ma scot mereu din impas.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iulie 2011

    Cred ca sunt o bunatate !

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 21 martie 2011

    Am facut saptamina trecuta pateuri cu mini crenvusti si va alaturez si poze.Sint aspectoase si se pot servi ca aperitive cu bere.

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 17 martie 2011

      De multe ori pregatesc pateurile inainte dar le pastrez in congelator pina la coacere si prefer sa le punintr-o cutie cu naylon care desparte intre straturi.Am facut recent si pateuri cu mini crenvusti si au iesit minunat si sint foarte aspectoase.

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2009

      Se pot face aceste pateuri si cu ficat sau cu orez si sint ogarnitura la carne deosebita. Ptr umplutura de ficat se prajeste ficat de pasare sau de vita si se macina cu ceapa prajita se condimenteaza si se pune pe o foaie de aluat si se ruleaza iar pe urma se portioneaza inainte de a coace. ptr umplutura de orez- se fierbe un pahar de orez in cel putin trei pahare de apa cu sare si cind este gata se strecoara si se amesteca cu ceapa prajita si un ou crud si se condimenteaza si la fel se intinde pe aluat se ruleaza si se portioneaza inainte de se coace. Puteti incerca este o garnitura deosebita la un pui fript sau ofriptura cu sos.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 august 2009

      Cred ca sunt tare gustoase...Si eu prepar cu ciuperci, branza,carne tocata,cu cabanos,dar o sa incerc si reteta ta...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009

      Bune, bune...merita sa incerc si eu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • 1pachet de aluat frantuzesc dezghetat.
  • 1kg de cartofi
  • 3-4 cepe
  • 1/4 kg brinza de vaca putin sarata
  • zahatar sau ceapa verde tocata marunt
  • 2oua
  • crenvusti fierti numai putin

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Imi plac si eu fac destul de des, ma scot mereu din impas.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de pui cu spanac