Se lasa aluatul sa se dezghete (daca este congelat) si se taie patrate. Se-ncinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea impreuna cu ceapa si usturoiul. Se adauga pasta de rosii si condimentele, se lasa sa se raceasca si apoi se incorporeaza oul intreg, smantana si patrunjelul verde tocat. Se incinge cuptorul la 200°C. Pe patratele de aluat se pune cate-o lingura cu umplutura, se ung marginile cu galbenusul amestecat cu lapte, se pliaza si se apasa cu degetele ca sa se lipeasca. Se aseaza pateurile pe o tava unsa, se ung pe deasupra cu galbenus+lapte si se coc aproximativ 25 de minute.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii