autor:

Fara foto

» » Aperitive

Pateuri hamburgheze

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru circa 20 de bucati): 900 g aluat de foitaj, , 500 g carne de vita tocata, , 2 linguri ulei, , 2 linguri pasta de rosii, , 2 linguri smantana, , 1 ou intreg, , 1 galbenus, , 2 linguri lapte, , 2 catei de usturoi, , 1 ceapa, , 1 legatura patrunjel verde - toate tocate marunt, , sare,, piper, , 1 varf de cutit piper de Cayenne.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se lasa aluatul sa se dezghete (daca este congelat) si se taie patrate. Se-ncinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea impreuna cu ceapa si usturoiul. Se adauga pasta de rosii si condimentele, se lasa sa se raceasca si apoi se incorporeaza oul intreg, smantana si patrunjelul verde tocat. Se incinge cuptorul la 200°C. Pe patratele de aluat se pune cate-o lingura cu umplutura, se ung marginile cu galbenusul amestecat cu lapte, se pliaza si se apasa cu degetele ca sa se lipeasca. Se aseaza pateurile pe o tava unsa, se ung pe deasupra cu galbenus+lapte si se coc aproximativ 25 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri hamburgheze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada cu carne si spanac

Rulada cu carne si spanac

Spanacul se fierbe si se lasa la scurs, apoi se toaca si se amesteca cu usturoiul. Carnea, ouale

5 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se curata si se spala ciupercile.Coditele se toaca marunt.La fel si rosiile,ceapa si pieptul de pui. Se

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru circa 20 de bucati): 900 g aluat de foitaj
  • 500 g carne de vita tocata
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri smantana
  • 1 ou intreg
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel verde - toate tocate marunt
  • sare,
  • piper
  • 1 varf de cutit piper de Cayenne.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pate de ficat de pui