autor:

Fara foto

» » Aperitive

Pateuri hamburgheze

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru circa 20 de bucati): 900 g aluat de foitaj, , 500 g carne de vita tocata, , 2 linguri ulei, , 2 linguri pasta de rosii, , 2 linguri smantana, , 1 ou intreg, , 1 galbenus, , 2 linguri lapte, , 2 catei de usturoi, , 1 ceapa, , 1 legatura patrunjel verde - toate tocate marunt, , sare,, piper, , 1 varf de cutit piper de Cayenne.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se lasa aluatul sa se dezghete (daca este congelat) si se taie patrate. Se-ncinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea impreuna cu ceapa si usturoiul. Se adauga pasta de rosii si condimentele, se lasa sa se raceasca si apoi se incorporeaza oul intreg, smantana si patrunjelul verde tocat. Se incinge cuptorul la 200°C. Pe patratele de aluat se pune cate-o lingura cu umplutura, se ung marginile cu galbenusul amestecat cu lapte, se pliaza si se apasa cu degetele ca sa se lipeasca. Se aseaza pateurile pe o tava unsa, se ung pe deasupra cu galbenus+lapte si se coc aproximativ 25 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri hamburgheze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Salata boeuf

Salata boeuf

Se fierbe carnea cu sare si dupa ce o spumuiti adaugati cartofii si morcovii.Intre timp pregatiti

2 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru circa 20 de bucati): 900 g aluat de foitaj
  • 500 g carne de vita tocata
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri smantana
  • 1 ou intreg
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel verde - toate tocate marunt
  • sare,
  • piper
  • 1 varf de cutit piper de Cayenne.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Aperitiv din piept de curcan şi sfeclă roşie la cuptor