autor:

Fara foto

» » Aperitive

Pateuri hamburgheze

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 18 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 18 aprilie 2005

Ingrediente
900 g aluat de foitaj, 500 g carne de vita tocata, 2 linguri ulei, 2 linguri pasta de rosii, 2 linguri smantana, 1 ou intreg, 1 galbenus, 2 linguri lapte, 2 catei de usturoi, 1 ceapa, 1 legatura patrunjel verde - toate tocate marunt, sare, piper, 1 varf de cutit piper de Cayenne.

Dificultate: Medie Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Se lasa aluatul sa se dezghete (daca este congelat) si se taie patrate. Se-ncinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea impreuna cu ceapa si usturoiul. Se adauga pasta de rosii si condimentele, se lasa sa se raceasca si apoi se incorporeaza oul intreg, smantana si patrunjelul verde tocat. Se incinge cuptorul la 200°C. Pe patratele de aluat se pune cate-o lingura cu umplutura, se ung marginile cu galbenusul amestecat cu lapte, se pliaza si se apasa cu degetele ca sa se lipeasca. Se aseaza pateurile pe o tava unsa, se ung pe deasupra cu galbenus+lapte si se coc aproximativ 25 de minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri hamburgheze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pateuri cu carne (Cebureki s measom)

Pateuri cu carne (Cebureki s measom)

Incepem cu aluatul: Cernem faina intr-un bol, facem o gropita la mijlocul fainii adugam apa, sarea

20 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata ,pane

Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata ,pane

Trecem carnea prin masina de tocat. Taiem dovleceii in rondele de circa 1 cm inaltime. Indepartam,folosind

5 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 900 g aluat de foitaj
  • 500 g carne de vita tocata
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri smantana
  • 1 ou intreg
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel verde - toate tocate marunt
  • sare
  • piper
  • 1 varf de cutit piper de Cayenne.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Baghete din foietaj