250g de brânză se frământă cu margarina şi făina, după care se ţine la frigider el puţin 1/2 oră.
Se intinde o foaie groasă de 1cm şi se taie rondele cu un pahar. Rondele se pun câte două, una peste alta, dar celei de deasupra i se face o gaura la mijloc cu un pahar mai mic. În acea gaură se pune din următorul amestec:
250g brânză dulce şi un ou amestecate bine.
Se pun pateurile în tavă, se ung cu celălalt ou bătut bine(sau numai cu gălbenuş), se bagă la cuptor să se coacă.
Sunt gata când s-au rumenit puţin pe margini.
Sunt foarte bune calde, dar şi reci.
Poftă bună!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii