autor:

mariana scarlat

» » Aperitive

Pateuri pentru Alex

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 octombrie 2009

Ingrediente
500g brânză dulce, 250g margarină, 250g făină, 2 ouă, un vârf de cuţit de sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

250g de brânză se frământă cu margarina şi făina, după care se ţine la frigider el puţin 1/2 oră.
Se intinde o foaie groasă de 1cm şi se taie rondele cu un pahar. Rondele se pun câte două, una peste alta, dar celei de deasupra i se face o gaura la mijloc cu un pahar mai mic. În acea gaură se pune din următorul amestec:
250g brânză dulce şi un ou amestecate bine.
Se pun pateurile în tavă, se ung cu celălalt ou bătut bine(sau numai cu gălbenuş), se bagă la cuptor să se coacă.
Sunt gata când s-au rumenit puţin pe margini.
Sunt foarte bune calde, dar şi reci.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri pentru Alex" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Iaurt de casa

Iaurt de casa

1. Se strecoara laptele intr-o cratita cu fundul mai gros. 2. Se adauga lingurita cu sare. 3. Se

7 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Cartofi umpluti

Cartofi umpluti

cartofii fierti, se taie in jumate se goleste mijlocul si se pune umplutura de branza amestecata

1 vot    2 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    In mod sigur sunt tare gustoase...

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    Şi arată foarte bine! Păcat că n-am poze!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

    Sunt ale lui Alex, pentru ca fiului meu ii plac ff mult.

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      Origial si cred ca ies foarte bune,trebuie incercata aceasta reteta.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

      Interesant.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g brânză dulce
  • 250g margarină
  • 250g făină
  • 2 ouă
  • un vârf de cuţit de sare

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

3 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

In mod sigur sunt tare gustoase...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Malai sarat