autor:

kok miori

» » Aperitive

Pateuri pita

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 07 iulie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 07 iulie 2012

Ingrediente
1kg aluat de foietaj-frantuzesc, 200gr rosii uscate in ulei-pasta, 100 gr de pasta de masline, 300 gr branza galbena rasa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se intinde o foaie de aluat subtire
Se unge cu pasta de rosii uscate in strat subtire ,se presoara putin oregano uscat,deasupra se pune un strat subtire din pasta de masline se presoara branza galbena si se formeaza un rol
Intr-o tava cu foaie de copt punem bucati din rol ridicate in picioare ca un trandafir.
Se coc la 200 de grade cam 30 de minute sau pana cand pateurile sint bine rumenite
Merg foarte bine cu bere rece si sint foarte aspectoase.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri pita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saratele fragede

Saratele fragede

Incalzim putin laptele, cat sa fie usor caldut, adaugam o lingurita rasa de zahar si drojdia sfaramata.

12 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
cascaval pane si cartofi prajiti(2portii)

cascaval pane si cartofi prajiti(2portii)

cascavalul se taie dupa preferinta,ouale se bat cu sare si piper,apoi dam cascavalul prin faina ,ou

7 voturi    7 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2012

    Am facut si eu ,am folosit branza de burduf,au iesit foarte bune,voi incerca folosind si alte umpluturi ...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 iulie 2012

    Sunt foarte gustoase, fac destul de des. Imi plac cu sunca si masline, eu le zic crantanele.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 iulie 2012

    Fac si eu tot din aluat foietaj.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1kg aluat de foietaj-frantuzesc
  • 200gr rosii uscate in ulei-pasta
  • 100 gr de pasta de masline
  • 300 gr branza galbena rasa

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Am facut si eu ,am folosit branza de burduf,au iesit foarte bune,voi incerca folosind si alte umpluturi ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Placinta cu spanac si branza de oaie