Se intinde o foaie de aluat subtire
Se unge cu pasta de rosii uscate in strat subtire ,se presoara putin oregano uscat,deasupra se pune un strat subtire din pasta de masline se presoara branza galbena si se formeaza un rol
Intr-o tava cu foaie de copt punem bucati din rol ridicate in picioare ca un trandafir.
Se coc la 200 de grade cam 30 de minute sau pana cand pateurile sint bine rumenite
Merg foarte bine cu bere rece si sint foarte aspectoase.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii