autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Pateuri si covrigei cu branza

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 ianuarie 2010

Ingrediente
Aluatul:, 200 g branza de vaci, 200 g unt, un ou, 200 g faina, 1/2 plic praf de copt, Umplutura:, un ou, 3 linguri branza de oi, piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h

6 voturi

Mod de preparare

Din branza, unt, ou si faina se obtine o coca pe care o lasam la frigider pentru o ora.Batem aluatul de 20-30 de ori de fundul ligheanului. Intindem aluatul, cu o ceasca obtinem cercuri.Pe o jumatate din cercuri asezam branza de oi, acoperim cu alt cerc pe care il presam cu un pahar mai mic.Ungem cu ou,presaram cu mac (sau susan)Asezam pateurile pe o tava tapetata cu hartie de copt.Se coc pana se rumenesc usor.Din compozitia ramasa modelam covrigei, ungem covrigeii cu ou, presaram cu susan sau mac, coacem la foc potrivit pana se rumenesc usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri si covrigei cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

    Cred ca sunt tare buni.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

    Mmmmmmmm,o bunatate,felicitari draga Cely.

  • Ramona

    Ramona (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

    Imi plac foarte mult! Am facut si eu ceva asemanator-saleuri- dar nu am pus branza de vaci in compozitie, ci cascaval.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

6 voturi

Ingrediente

  • Aluatul:
  • 200 g branza de vaci
  • 200 g unt
  • un ou
  • 200 g faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • Umplutura:
  • un ou
  • 3 linguri branza de oi
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Cred ca sunt tare buni.

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Corabioare aperitiv