Din branza, unt, ou si faina se obtine o coca pe care o lasam la frigider pentru o ora.Batem aluatul de 20-30 de ori de fundul ligheanului. Intindem aluatul, cu o ceasca obtinem cercuri.Pe o jumatate din cercuri asezam branza de oi, acoperim cu alt cerc pe care il presam cu un pahar mai mic.Ungem cu ou,presaram cu mac (sau susan)Asezam pateurile pe o tava tapetata cu hartie de copt.Se coc pana se rumenesc usor.Din compozitia ramasa modelam covrigei, ungem covrigeii cu ou, presaram cu susan sau mac, coacem la foc potrivit pana se rumenesc usor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii