Din branza, unt, ou si faina se obtine o coca pe care o lasam la frigider pentru o ora.Batem aluatul de 20-30 de ori de fundul ligheanului. Intindem aluatul, cu o ceasca obtinem cercuri.Pe o jumatate din cercuri asezam branza de oi, acoperim cu alt cerc pe care il presam cu un pahar mai mic.Ungem cu ou,presaram cu mac (sau susan)Asezam pateurile pe o tava tapetata cu hartie de copt.Se coc pana se rumenesc usor.Din compozitia ramasa modelam covrigei, ungem covrigeii cu ou, presaram cu susan sau mac, coacem la foc potrivit pana se rumenesc usor.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii