autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Pateuri si covrigei cu branza

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 ianuarie 2010

Ingrediente
Aluatul:, 200 g branza de vaci, 200 g unt, un ou, 200 g faina, 1/2 plic praf de copt, Umplutura:, un ou, 3 linguri branza de oi, piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h

6 voturi

Mod de preparare

Din branza, unt, ou si faina se obtine o coca pe care o lasam la frigider pentru o ora.Batem aluatul de 20-30 de ori de fundul ligheanului. Intindem aluatul, cu o ceasca obtinem cercuri.Pe o jumatate din cercuri asezam branza de oi, acoperim cu alt cerc pe care il presam cu un pahar mai mic.Ungem cu ou,presaram cu mac (sau susan)Asezam pateurile pe o tava tapetata cu hartie de copt.Se coc pana se rumenesc usor.Din compozitia ramasa modelam covrigei, ungem covrigeii cu ou, presaram cu susan sau mac, coacem la foc potrivit pana se rumenesc usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri si covrigei cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cartofi fierti cu branza

Cartofi fierti cu branza

Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cubulete si se fierb in apa cu sare. Din cartofii

9 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Galuste din urda cu sos de rosii

Galuste din urda cu sos de rosii

Galustele: Intr-un bol punem urda framata, ouale, cascavalul dat pe razatoarea mica, sare, piper

1 vot    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

    Cred ca sunt tare buni.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

    Mmmmmmmm,o bunatate,felicitari draga Cely.

  • Ramona

    Ramona (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

    Imi plac foarte mult! Am facut si eu ceva asemanator-saleuri- dar nu am pus branza de vaci in compozitie, ci cascaval.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

6 voturi

Ingrediente

  • Aluatul:
  • 200 g branza de vaci
  • 200 g unt
  • un ou
  • 200 g faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • Umplutura:
  • un ou
  • 3 linguri branza de oi
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Cred ca sunt tare buni.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu spanac, branza si rosii cherry