autor:

Fara foto

» » Aperitive

Patrate de omleta cu legume

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 oua, , 200 g morcovi, , 300 g dovlecei, , 100 g parmezan (cascaval) ras, , 2 linguri pesmet, , 1 legatura codite de ceapa verde (eventual de arpagic), , 1 catel de usturoi, , 2 linguri ulei fin, , sare, , piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Curatati de coaja morcovii si dovleceii si dati-i pe razatoarea mare. Puneti legumele intr-o tigaie antiadeziva si turnati deasupra 1 lingura de ulei. Radeti usturoiul (curatat), amestecati-l cu morcovii si dovleceii, sarati, piperati, adaugati 3 linguri de apa si puneti tigaia pe foc potrivit. Lasati legumele sa se caleasca circa 10 minute, amestecand intruna, pana ce apa s-a evaporat, iar ele sunt moi. Bateti ouale, adaugati pesmetul, parmezanul ras, coditele de ceapa taiate marunt, sare si piper, si la urma amestecati-le cu legumele calite. Ungeti o tava cu restul de ulei, turnati compozitia in tava si bagati-o la cuptorul incins dinainte. Lasati omleta sa se coaca circa 20 de minute, apoi sa se \"odihneasca\" alte 15 minute, iar dupa ce s-a racit taiati-o patrate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Patrate de omleta cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Mic dejun pentru Mateea (1)

Mic dejun pentru Mateea (1)

1. Se taie salamul in daua felii. 2. Se unge o felie de paine cu pateu. 3. Se pun doua feliute

8 voturi    5 comentarii
10 min
Aperitive cu oua
Omleta cu spanac

Omleta cu spanac

Spalati si zvantati frunzele de spanac, taiati-le bucati mari si puneti-le la calit intr-o tigaie

5 voturi    2 comentarii
6 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 oua
  • 200 g morcovi
  • 300 g dovlecei
  • 100 g parmezan (cascaval) ras
  • 2 linguri pesmet
  • 1 legatura codite de ceapa verde (eventual de arpagic)
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei fin
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Ochiuri si salata de castraveti cu smantana