autor:

Fara foto

» » Aperitive

Patrate de omleta cu legume

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 oua, , 200 g morcovi, , 300 g dovlecei, , 100 g parmezan (cascaval) ras, , 2 linguri pesmet, , 1 legatura codite de ceapa verde (eventual de arpagic), , 1 catel de usturoi, , 2 linguri ulei fin, , sare, , piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Curatati de coaja morcovii si dovleceii si dati-i pe razatoarea mare. Puneti legumele intr-o tigaie antiadeziva si turnati deasupra 1 lingura de ulei. Radeti usturoiul (curatat), amestecati-l cu morcovii si dovleceii, sarati, piperati, adaugati 3 linguri de apa si puneti tigaia pe foc potrivit. Lasati legumele sa se caleasca circa 10 minute, amestecand intruna, pana ce apa s-a evaporat, iar ele sunt moi. Bateti ouale, adaugati pesmetul, parmezanul ras, coditele de ceapa taiate marunt, sare si piper, si la urma amestecati-le cu legumele calite. Ungeti o tava cu restul de ulei, turnati compozitia in tava si bagati-o la cuptorul incins dinainte. Lasati omleta sa se coaca circa 20 de minute, apoi sa se \"odihneasca\" alte 15 minute, iar dupa ce s-a racit taiati-o patrate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Patrate de omleta cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
LIPIE LIBANEZA UMPLUTA

LIPIE LIBANEZA UMPLUTA

Lipia se unge cu ketchup, se prajesc cateva feliute de salam, se toarna ouale batute cu sare, piper

9 voturi    5 comentarii
10 min
Aperitive cu oua
Omleta consistenta

Omleta consistenta

Batem ouale bine intr-un castron si adaugam sare dupa gust, casul de oaie ras cu razatoarea mare

1 vot    2 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 oua
  • 200 g morcovi
  • 300 g dovlecei
  • 100 g parmezan (cascaval) ras
  • 2 linguri pesmet
  • 1 legatura codite de ceapa verde (eventual de arpagic)
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei fin
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Ciupercute aperitiv