autor:

Fara foto

» » Aperitive

Patrate de omleta cu legume

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 oua, , 200 g morcovi, , 300 g dovlecei, , 100 g parmezan (cascaval) ras, , 2 linguri pesmet, , 1 legatura codite de ceapa verde (eventual de arpagic), , 1 catel de usturoi, , 2 linguri ulei fin, , sare, , piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Curatati de coaja morcovii si dovleceii si dati-i pe razatoarea mare. Puneti legumele intr-o tigaie antiadeziva si turnati deasupra 1 lingura de ulei. Radeti usturoiul (curatat), amestecati-l cu morcovii si dovleceii, sarati, piperati, adaugati 3 linguri de apa si puneti tigaia pe foc potrivit. Lasati legumele sa se caleasca circa 10 minute, amestecand intruna, pana ce apa s-a evaporat, iar ele sunt moi. Bateti ouale, adaugati pesmetul, parmezanul ras, coditele de ceapa taiate marunt, sare si piper, si la urma amestecati-le cu legumele calite. Ungeti o tava cu restul de ulei, turnati compozitia in tava si bagati-o la cuptorul incins dinainte. Lasati omleta sa se coaca circa 20 de minute, apoi sa se \"odihneasca\" alte 15 minute, iar dupa ce s-a racit taiati-o patrate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Patrate de omleta cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Shaorma cu oua - Reteta proprie

Shaorma cu oua - Reteta proprie

1. Se taie cartofii felii subtiri si se rumenesc bine. 2. Se prepara o omleta din 2 oua, se aseaza

13 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive cu oua
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb

Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Cu ajutorul unui ciocan pentru bucatarie se bate carnea,

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 oua
  • 200 g morcovi
  • 300 g dovlecei
  • 100 g parmezan (cascaval) ras
  • 2 linguri pesmet
  • 1 legatura codite de ceapa verde (eventual de arpagic)
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei fin
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Cosulete din sunca cu oua