autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Aperitive, Retete vegetariene

Patratele cu spanac si branza

Autor: Anca Gramaticu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Gramaticu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
- 2 oua mari, , - 6 linguri de faina, , - 2 canute de spanac taiat, , - 2 cesti branza de vaci proaspata, , - 2 cesti branza Cedar, , - ½ lingurita piper negru, , - ½ lingurita piper rosu, , - miez de nuca – un varf de cutit, , - 3 linguri germeni de grau

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol larg se bat cele doua oua impreuna cu faina pana cand amestecul se uniformizeaza.

Se adauga spanacul, branza, piperul negru si rosu si miezul de nuca, dupa care se amesteca bine toate ingredientele. Se toarna compozitia intr-o tava de copt potrivit de mare care se unge in prealabil cu unt sau ulei si se presara cu faina.

Dupa ce ai pus in tava compozitia, presara deasupra germenii de grau. Se tine la cuptorul incins la 350 grade Fahrenheit (180 grade Celsius) timp de aproximativ 45 de minute.

Dupa ce ai scos tava din cuptor lasa sa se raceasca 15 minute dupa care taie sub forma de patratele de marime potrivita (aproximativ 4 cm de patratel).
Daca ti-a placut reteta noastra "Patratele cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Paste, cu ceapa verde si ciuperci

Paste, cu ceapa verde si ciuperci

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le golim intr-o sita si le lasam la scurs. Ciupercile

1 vot    0 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Piure de urzici

Piure de urzici

Se spala bine si se curata urzicile. Intr-o cratita se pune apa la fiert cu sare. Cand apa incepe

43 voturi    21 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • - 2 oua mari
  • - 6 linguri de faina
  • - 2 canute de spanac taiat
  • - 2 cesti branza de vaci proaspata
  • - 2 cesti branza Cedar
  • - ½ lingurita piper negru
  • - ½ lingurita piper rosu
  • - miez de nuca – un varf de cutit
  • - 3 linguri germeni de grau

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri

Pentru aluat: se spala bine cartofii cu tot cu coaja. Se fierb in steamer pana patrunde o furculita cu usurinta in ei. Se curata de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi