autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Aperitive, Retete vegetariene

Patratele cu spanac si branza

Autor: Anca Gramaticu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Gramaticu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
- 2 oua mari, , - 6 linguri de faina, , - 2 canute de spanac taiat, , - 2 cesti branza de vaci proaspata, , - 2 cesti branza Cedar, , - ½ lingurita piper negru, , - ½ lingurita piper rosu, , - miez de nuca – un varf de cutit, , - 3 linguri germeni de grau

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol larg se bat cele doua oua impreuna cu faina pana cand amestecul se uniformizeaza.

Se adauga spanacul, branza, piperul negru si rosu si miezul de nuca, dupa care se amesteca bine toate ingredientele. Se toarna compozitia intr-o tava de copt potrivit de mare care se unge in prealabil cu unt sau ulei si se presara cu faina.

Dupa ce ai pus in tava compozitia, presara deasupra germenii de grau. Se tine la cuptorul incins la 350 grade Fahrenheit (180 grade Celsius) timp de aproximativ 45 de minute.

Dupa ce ai scos tava din cuptor lasa sa se raceasca 15 minute dupa care taie sub forma de patratele de marime potrivita (aproximativ 4 cm de patratel).
Daca ti-a placut reteta noastra "Patratele cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Ciuperci pleurotus Alina

Ciuperci pleurotus Alina

Ciupercile se spala sub jet de apa. Se spala legumele. Ardeiul, usturoiul, ghimbirul se taie julien Intr-o

4 voturi    4 comentarii
40 min
Retete vegetariene
Mazare cu garnitura de cartofi si salata

Mazare cu garnitura de cartofi si salata

Calesc ceapa, adaug mazarea strecurata, las sa se caleasca putin impreuna, adaug o cescuta de apa,zarzavatul,condimentez,las

17 voturi    12 comentarii
45 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • - 2 oua mari
  • - 6 linguri de faina
  • - 2 canute de spanac taiat
  • - 2 cesti branza de vaci proaspata
  • - 2 cesti branza Cedar
  • - ½ lingurita piper negru
  • - ½ lingurita piper rosu
  • - miez de nuca – un varf de cutit
  • - 3 linguri germeni de grau

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Humus reţetă Humus reţetă

Nautul se tine 1 zi la inmuiat; Se fierbe in doua ape pana se inmoaie si poate fi zdrobit usor. Nautul fiert (sau din conserva) impreuna

15 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ciorba de perisoare din nuca