autor:

» » , , Aperitive, Aperitive, Retete vegetariene

Patratele cu spanac si branza

Autor: Anca Gramaticu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Gramaticu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
- 2 oua mari, , - 6 linguri de faina, , - 2 canute de spanac taiat, , - 2 cesti branza de vaci proaspata, , - 2 cesti branza Cedar, , - ½ lingurita piper negru, , - ½ lingurita piper rosu, , - miez de nuca – un varf de cutit, , - 3 linguri germeni de grau

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol larg se bat cele doua oua impreuna cu faina pana cand amestecul se uniformizeaza.

Se adauga spanacul, branza, piperul negru si rosu si miezul de nuca, dupa care se amesteca bine toate ingredientele. Se toarna compozitia intr-o tava de copt potrivit de mare care se unge in prealabil cu unt sau ulei si se presara cu faina.

Dupa ce ai pus in tava compozitia, presara deasupra germenii de grau. Se tine la cuptorul incins la 350 grade Fahrenheit (180 grade Celsius) timp de aproximativ 45 de minute.

Dupa ce ai scos tava din cuptor lasa sa se raceasca 15 minute dupa care taie sub forma de patratele de marime potrivita (aproximativ 4 cm de patratel).
Daca ti-a placut reteta noastra "Patratele cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Dovlecel gratinat cu usturoi

Dovlecel gratinat cu usturoi

Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente

15 voturi    12 comentarii
25 min
Retete vegetariene
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special

0 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • - 2 oua mari
  • - 6 linguri de faina
  • - 2 canute de spanac taiat
  • - 2 cesti branza de vaci proaspata
  • - 2 cesti branza Cedar
  • - ½ lingurita piper negru
  • - ½ lingurita piper rosu
  • - miez de nuca – un varf de cutit
  • - 3 linguri germeni de grau

Raporteaza reteta

Retete

din Retete vegetariene

Legume la cuptor Legume la cuptor

Fierbem broccoli. Taiem ceapa felii, dovlecelul il taiem in bucati mai mari si rosiile le lasam intregi sau le puteti taia in 2. Dupa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac pe pat de mamaliga Spanac pe pat de mamaliga

Pregatim mamaliga (pentru mamaliga nu am masurat cantitatile folosite). O puteti face dupa gustul vostru. Nu trebuie sa fie foarte moale. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Zucchini, ardei si halloumi la gratar