Pentru blat: framantati ingredientele pentru a iesi o coca potrivit de tare si o dati la rece pentru 30 de minute.Intre timp se amesteca branza cu ouale si zaharul.Se adauga visinele scurse si fara samburi sau stafidele inmuiate in esenta de rom si se amesteca.
Intindem trei sferturi din aluat si il asezam in tava unsa cu putin ulei, punem crema de branza peste foaia din tava si deasupra coca oprita( o mai framantam sa fie mai tare) data pe razatoarea mare.Punem tava la cuptor timp de 30-40 de minute
O lasati sa se raceasca in tava si apoi o taiati si daca mai doriti puteti presara deasupra zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii