Se mixeaxa albusurile cu un praf de sare pana devin spumoase.
Se mixeaxa albusurile cu un praf de sare pana devin spumoase. Zaharul se adauga treptat ( 3 transe) se mixeaza pana este incorporat integral. Se adauga zeama de lamaie si extractul de vanilie. Am tapetat tava cu hartie de copt si am format bezeau in 3 cercuri a cate (20 cm, 18 cm si 15 cm) -am copt trei blaturi 1 h si 30' la 120 C. Blaturile se lasa la racit.
Se bate frisca lichida cu zaharul pudra si se adauga crema mascarpone. Se mixeaza totate pana capata o consistenta pufoasa.
Se asambleaza pavlova si se decoreaza dupa bunul plac. Enjoy!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii