Se mixeaxa albusurile cu un praf de sare pana devin spumoase.
Se mixeaxa albusurile cu un praf de sare pana devin spumoase. Zaharul se adauga treptat ( 3 transe) se mixeaza pana este incorporat integral. Se adauga zeama de lamaie si extractul de vanilie. Am tapetat tava cu hartie de copt si am format bezeau in 3 cercuri a cate (20 cm, 18 cm si 15 cm) -am copt trei blaturi 1 h si 30' la 120 C. Blaturile se lasa la racit.
Se bate frisca lichida cu zaharul pudra si se adauga crema mascarpone. Se mixeaza totate pana capata o consistenta pufoasa.
Se asambleaza pavlova si se decoreaza dupa bunul plac. Enjoy!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii