autor:

Fara foto

» » Aperitive

Penne quatro formagi

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 mai 2010

Ingrediente
1 buc Paste, 400 gr Branza, 200 gr Smantana, 200 gr Cascaval, 50 gr Unt

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert in apa cu sare, cam 10 minute, se scurg bine de apa, se pun intr-o cratita unsa cu unt, se pun toate felurile de brinza, telemeaua trebuie rasa, se amesteca bine impreuna cu pastele, se adauga 2 linguri de smantana si se dau la cuptor pentru 15-20 minute. Cand sunt aproape gata se rade cascaval din abundenta cam 200-300 gr, se stinge cuptorul si se baga din nou pastele. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne quatro formagi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Mini-chiftelute cu salata de cartofi

Mini-chiftelute cu salata de cartofi

Se pune carnea tocata intr-un castronel, oul crud, pesmetul, verdeata tocata, cateva cubulete mici

26 voturi    13 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Chiftele picante

Chiftele picante

Se trece prin masina de tocat carnea si odata cu ea ceapa si usturoiul. Se adauga apoi ouale

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Trebuie sa fie tare bun.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Interesanta reteta!

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 buc Paste
  • 400 gr Branza
  • 200 gr Smantana
  • 200 gr Cascaval
  • 50 gr Unt

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie tare bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Carnati afumati