Penne quatro formagi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 buc Paste
  • 400 gr Branza
  • 200 gr Smantana
  • 200 gr Cascaval
  • 50 gr Unt

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert in apa cu sare, cam 10 minute, se scurg bine de apa, se pun intr-o cratita unsa cu unt, se pun toate felurile de brinza, telemeaua trebuie rasa, se amesteca bine impreuna cu pastele, se adauga 2 linguri de smantana si se dau la cuptor pentru 15-20 minute. Cand sunt aproape gata se rade cascaval din abundenta cam 200-300 gr, se stinge cuptorul si se baga din nou pastele. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi
Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise