autor:

» » Aperitive

Penne quatro formagi

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 mai 2010

Ingrediente
1 buc Paste, 400 gr Branza, 200 gr Smantana, 200 gr Cascaval, 50 gr Unt

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert in apa cu sare, cam 10 minute, se scurg bine de apa, se pun intr-o cratita unsa cu unt, se pun toate felurile de brinza, telemeaua trebuie rasa, se amesteca bine impreuna cu pastele, se adauga 2 linguri de smantana si se dau la cuptor pentru 15-20 minute. Cand sunt aproape gata se rade cascaval din abundenta cam 200-300 gr, se stinge cuptorul si se baga din nou pastele. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne quatro formagi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Trebuie sa fie tare bun.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Interesanta reteta!

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 buc Paste
  • 400 gr Branza
  • 200 gr Smantana
  • 200 gr Cascaval
  • 50 gr Unt

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie tare bun.

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada din piept de pui