1. Se spala pepenele si se decupeaza un capacel in jurul coditei. Cu o lingura se scot semintele si pulpa pepenelui pana ramane coaja, mai groasa.
2. Bucatile de pulpa (miez) scoase se taie cubulete si se pun la macerat in zaharul, pe care l-am stropit cu lichior, apoi se introduce vasul in frigider.
3. Inainte de servire, se umple coaja pepenelui cu straturi alternative de inghetata si miez macerat. Se decoreaza dupa preferinta cu frisca si miez de pepene.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii