autor:

Vekas

» » Aperitive

PEPENE GALBEN CU SUNCA DE PARMA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 august 2008

Ingrediente
(4 portii):, 1 pepene galben (mare),, 250g.sunca de Parma,(feliata), piper proaspat macinat,, frunzulite de lamaita pentru decor

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se pun 4 farfurii, pe care se va servi acest aperitiv, in frigider, la rece.
2. Se curata pepenele de coaja si seminte, apoi se taie in 8 felii, cate 2 felii pentru fiecare portie.
3. Se aseaza cate 2 felii de pepene pe fiecare farfurie, racita in prealabil, si peste se aseaza felii de sunca de parma, se presara piper si se orneaza cu frunzulite de lamaita. Este un aperitiv senzational!
Daca ti-a placut reteta noastra "PEPENE GALBEN CU SUNCA DE PARMA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Arancini di riso cu piept de pui

Arancini di riso cu piept de pui

Se spala orezul si se pune la fiert asezonat cu sare si piper si sofran Cand orezul este gatit se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Rulada de carne tocata cu spanac si rosii cu garnitura de legume sote

Rulada de carne tocata cu spanac si rosii cu garnitura de legume sote

Carnea tocată se amestecă cu pâinea înmuiată şi stoarsă bine, oul, muştarul, ceapa tocată,

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • (4 portii):
  • 1 pepene galben (mare),
  • 250g.sunca de Parma,(feliata)
  • piper proaspat macinat,
  • frunzulite de lamaita pentru decor

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose aperitiv