Spalam pepenele, il taiem pe jumatate si scoatem semintele.
Spalam pepenele, il taiem pe jumatate si scoatem semintele. Cu o lingura, scoatem miezul, iar jumatate il taiem cubulete. Piersicile le decojim si le taiem cubulete, banana o taiem felii subtiri, iar visinelor le scoatem samburii.
Asezam toate fructele intr-un castron, iar deasupra turnam sampania. Lasam 15 minute, amestecand din cand in cand usor, apoi scurgem zeama. Asezam fructele in cojile de la pepene. Hidratam gelatina in 2 linguri de apa rece. Punem zeama intr-o craticioara la foc pana se infierbanta, apoi turnam lichidul fierbinte peste gelatina, amestecand. Lasam putin sa se racoreasca, apoi turnam lichidul peste fructe. Dam pepenii la frigider pentru 1-2 ore.
Servim pepenii taiati felii, cu frisca.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii