Spalam pepenele, il taiem pe jumatate si scoatem semintele.
Spalam pepenele, il taiem pe jumatate si scoatem semintele. Cu o lingura, scoatem miezul, iar jumatate il taiem cubulete. Piersicile le decojim si le taiem cubulete, banana o taiem felii subtiri, iar visinelor le scoatem samburii.
Asezam toate fructele intr-un castron, iar deasupra turnam sampania. Lasam 15 minute, amestecand din cand in cand usor, apoi scurgem zeama. Asezam fructele in cojile de la pepene. Hidratam gelatina in 2 linguri de apa rece. Punem zeama intr-o craticioara la foc pana se infierbanta, apoi turnam lichidul fierbinte peste gelatina, amestecand. Lasam putin sa se racoreasca, apoi turnam lichidul peste fructe. Dam pepenii la frigider pentru 1-2 ore.
Servim pepenii taiati felii, cu frisca.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii