Pepene galben umplut

Spalam pepenele, il taiem pe jumatate si scoatem semintele.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Pepene galben umplut

Ingrediente

  • 1 pepene galben
  • 1 banana
  • o mana visine
  • 2 piersici
  • 100 ml sampanie dulce
  • 5 gr gelatina
  • frisca pentru servit

Mod de preparare

Spalam pepenele, il taiem pe jumatate si scoatem semintele. Cu o lingura, scoatem miezul, iar jumatate il taiem cubulete. Piersicile le decojim si le taiem cubulete, banana o taiem felii subtiri, iar visinelor le scoatem samburii.

Asezam toate fructele intr-un castron, iar deasupra turnam sampania. Lasam 15 minute, amestecand din cand in cand usor, apoi scurgem zeama. Asezam fructele in cojile de la pepene. Hidratam gelatina in 2 linguri de apa rece. Punem zeama intr-o craticioara la foc pana se infierbanta, apoi turnam lichidul fierbinte peste gelatina, amestecand. Lasam putin sa se racoreasca, apoi turnam lichidul peste fructe. Dam pepenii la frigider pentru 1-2 ore.

Servim pepenii taiati felii, cu frisca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise