Se spala pepenii, se taie in doua, se scot semintele si se scoate continutul celor 2 pepeni, se taie cubulete si se pune inapoi in pepeni. Se stropesc cu vin ,cu piper colorat zdrobit , nu macinat si cu amestecul de condimenre. Daca nu gasiti in magazin , va sugerez sa vi-l faceti singure .Amestecati 2 lingurite anasoo cu 1lingurita scortisoara, 1 lingurita piper negru, 2 lingurite de chimen. toate se macina impreuna . Ce ramane de la acest preparat , puneti intr-un borcan cu filet si se pastreaza chiar si un an de zile.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii