Se bate iaurtul cu zaharul pana este ca o crema, se adauga cacaoa cernuta, gelatina inmuiata in apa rece si dizolvata in putina apa fierbinte, se omogenizeaza adaugand si coaja de lamaie. Se tine la frigider 30 minute.
Perele se taie jumatati,se curata de coaja si de samburi, pe fiecare se imparte crema de iaurt
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii