Pere cu sos de ciocolata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 pere,150g zahar,250 ml apa,1 lingura suc de lamaie
  • Sos:120g ciocolata,120 ml frisca lichida,1 lingura ulei,50g unt,50 ml coniac

Mod de preparare

Se curata perele de coaja,se taie in doua si se scot samburii.Se fierbe apa cu zaharul,se adauga perele si se fierb incet.Cand s-au inmuiat,se adauga sucul de lamaie si se lasa sa se raceasca in sirop.

Sosul:se taie ciocolata bucati mici si se topeste pe baie de apa impreuna cu uleiul;cand ciocolata este fierbinte,se adauga frisca lichida si untul.Se ia vasul de pe foc si se pune coniacul.

Perele se pun pe farfurie,iar deasupra se toarna sosul de ciocolata caldut.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii
Gogosi glazurate

Gogosi glazurate

Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....

Gogosi glazurate
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor