Se curata perele de coaja,se taie in doua si se scot samburii.Se fierbe apa cu zaharul,se adauga perele si se fierb incet.Cand s-au inmuiat,se adauga sucul de lamaie si se lasa sa se raceasca in sirop.
Sosul:se taie ciocolata bucati mici si se topeste pe baie de apa impreuna cu uleiul;cand ciocolata este fierbinte,se adauga frisca lichida si untul.Se ia vasul de pe foc si se pune coniacul.
Perele se pun pe farfurie,iar deasupra se toarna sosul de ciocolata caldut.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii