autor:

valentina ionita

» » Prajituri

PERE IN CIOCOLATA

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 decembrie 2009

Ingrediente
2 pere, 1-2 linguri de ciocolata pudra, un borcan mic de smantana, o lingura zahar, Cantitatile se pot mari in functie de numarul de portii.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Perele se spala,se curata de coaja si se fierb intregi in apa cu scortisoara.Cand sunt patrunse,dar nu trebuie sa se sfarame,se scot pe farfurie si se lasa sa se raceasca bine.Apoi,se taie pe jumatate fiecare para,se scot semintele si se aseaza intoarse pe o farfurie. separat se bate ciocolata,zaharul si smantana si se acopera bucatile de pere cu aceasta crema.Se tin la rece cel putin o ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "PERE IN CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Pere in sos de ciocolata

Pere in sos de ciocolata

Intr-o cratita punem apa, sucul de portocala, zaharul si punem la fiert.Pana incepe lichidul sa fiarba,

6 voturi    2 comentarii
40 min
Retete de post
Prajitura cu pere si ciocolata

Prajitura cu pere si ciocolata

Pregatim un bol in care punem faina, zaharul, zaharul vanilat, bicarbonatul, scortisoara, praful

2 voturi    4 comentarii
1h 25 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2015

    Multumesc mult...

  • Fara foto

    Eleonora Geacarel , 13 ianuarie 2015

    imi place

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Multumesc mult...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Revin,simple si bune!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Ma bucur ca v-a placut reteta...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Multumesc...Sunt intr-adevar gustoase si usor de preparat...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Cred ca sunt un deliciu...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Foarte bune.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Multumesc mult...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      delicios,felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Multumesc...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010

      Un desert delicios.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

      Multumesc mult...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      Mmmmm o bunatate.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

      Multumesc...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

      Delicios. E un desert foarte fin.Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 2 pere
  • 1-2 linguri de ciocolata pudra
  • un borcan mic de smantana
  • o lingura zahar
  • Cantitatile se pot mari in functie de numarul de portii.

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Papanasi cu dulceata de coacaze negre Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt. Separat batem albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu visine Prajitura cu visine

Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Lady fingers