autor:

valentina ionita

» » Prajituri

PERE IN CIOCOLATA

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 decembrie 2009

Ingrediente
2 pere, 1-2 linguri de ciocolata pudra, un borcan mic de smantana, o lingura zahar, Cantitatile se pot mari in functie de numarul de portii.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Perele se spala,se curata de coaja si se fierb intregi in apa cu scortisoara.Cand sunt patrunse,dar nu trebuie sa se sfarame,se scot pe farfurie si se lasa sa se raceasca bine.Apoi,se taie pe jumatate fiecare para,se scot semintele si se aseaza intoarse pe o farfurie. separat se bate ciocolata,zaharul si smantana si se acopera bucatile de pere cu aceasta crema.Se tin la rece cel putin o ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "PERE IN CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tort de pere cu ciocolata

Tort de pere cu ciocolata

Mixam bine ouale intregi cu zaharul adaugandu-l putin cate putin,pana devin o crema spumoasa;Adaugam

2 voturi    9 comentarii
55 min
Torturi
Prajitura cu pere si ciocolata

Prajitura cu pere si ciocolata

Se bate untul cu zaharul,se adauga,ouale,faina praful de copt,laptele apoi miezul de nuca si la sfarsit

3 voturi    4 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 16 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2015

    Multumesc mult...

  • Eleonora Geacarel , 13 ianuarie 2015

    imi place

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Multumesc mult...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Revin,simple si bune!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Ma bucur ca v-a placut reteta...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Multumesc...Sunt intr-adevar gustoase si usor de preparat...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Cred ca sunt un deliciu...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Foarte bune.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Multumesc mult...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      delicios,felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Multumesc...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010

      Un desert delicios.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

      Multumesc mult...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      Mmmmm o bunatate.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

      Multumesc...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

      Delicios. E un desert foarte fin.Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 2 pere
  • 1-2 linguri de ciocolata pudra
  • un borcan mic de smantana
  • o lingura zahar
  • Cantitatile se pot mari in functie de numarul de portii.

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

50 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

76 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pandispan cu piersici