Cojesc perele, scot cotorul. Umplu fiecare para cu cate lingura de dulceata si o jumatate de nuca. Asez perele in vas de yena uns cu unt. Presar fiecare para cu cate 2 linguri de zahar. Dau vasul la cuptorul (in prealabil incins) pentru 20-30 minute (in functie de cuptor). Trebuie sa-si schimbe culoarea, dar sa nu se rumeneasca. Servim calde, cu sosul lasat in vas. Se poate orna cu frisca naturala, fructe din dulceata,inhetata,sau dupa imaginatie.
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii