autor:

zana b.

» » Dulciuri diverse

Pere la cuptor

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
500g pere,3 linguri margarina,2 linguri gem de caise,4 linguri de nuci macinate

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Perele se curata de coaja si samburi si se taie felii.Se unge o tava cu margarina,se pun feliile de pere,deasupra se pune gemul subtiat cu putin sirop.Se presara nucile,iar pe deasupra se pun cateva bucati de margarina.Se dau la cuptor 30 minute.Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pere la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti fragezi cu ciocolata si nuci

Biscuiti fragezi cu ciocolata si nuci

1.Margarina topita si racita ,se mixeaza cu zaharul,ouale si ciocolata amaruie topita la bain marin,pana

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blat: Albusurile se bat spuma tare si se pune pe rand zaharul. Apoi adaugam macul, nuca de cocos

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g pere,3 linguri margarina,2 linguri gem de caise,4 linguri de nuci macinate

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure