autor:

Burcea_Vasilica

» » Dulciuri diverse

Pere posate in vin roze

Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 noiembrie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 noiembrie 2017

Ingrediente
3 pere, 1 l vin, 4 stelute de anason, 3 bete de scortisoara, 3 pastai de cardamom, 1 pastaie de vanilie, 5 linguri de miere, Inghetata de vanilie pentru servire

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din pastaia de vanilie.

Se lasa la fiert la foc mic circa 40 de minute.

Se scot apoi perele si se lasa sa scada vinul pana ajunge la consistenta unui sos.

Se servesc perele alaturi de inghetata de vanilie stropite cu sosul de vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pere posate in vin roze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Se fierbe bine orezul in apa cu sare, amestecandu-se mereu. Se stoace apa de pe orez prin strecuratoare.

13 voturi    9 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Chec cu iaurt

Chec cu iaurt

E o reteta extrem de simpla si rapida. Se pun intr-un vas adanc: ouale, zaharul, iaurtul,untul si

15 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 pere
  • 1 l vin
  • 4 stelute de anason
  • 3 bete de scortisoara
  • 3 pastai de cardamom
  • 1 pastaie de vanilie
  • 5 linguri de miere
  • Inghetata de vanilie pentru servire

Raporteaza reteta

Retete
de Burcea_Vasilica
Arancini di riso cu piept de pui

Arancini di riso cu piept de pui

Se spala orezul si se pune la fiert asezonat cu sare si piper si sofran Cand orezul este gatit se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Clatite aperitiv cu piept de pui

Clatite aperitiv cu piept de pui

Se amesteca faina cu sarea, apoi se adauga ouale, putin lapte, uleiul si amesteca bine. Amestecand,

8 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Se caleste pieptul de pui impreuna cu ardeiul si ciupercile in unt apoi adaugi orezul si mai calesti

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Galuste de cartofi