Pere posate in vin roze

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pere posate in vin roze

Ingrediente

  • 3 pere
  • 1 l vin
  • 4 stelute de anason
  • 3 bete de scortisoara
  • 3 pastai de cardamom
  • 1 pastaie de vanilie
  • 5 linguri de miere
  • Inghetata de vanilie pentru servire

Mod de preparare

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din pastaia de vanilie.

Se lasa la fiert la foc mic circa 40 de minute.

Se scot apoi perele si se lasa sa scada vinul pana ajunge la consistenta unui sos.

Se servesc perele alaturi de inghetata de vanilie stropite cu sosul de vin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise