autor:

Anonim

» » Aperitive

perisoare cu sos tomat

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
cartofi, faina, oua, sare, piper, patrunjel verde, sos tomat,unt, cascaval, oua,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cartofii se amesteca cu faina , oua, sare , piper si patrunjel verde. Compozitia obtinuta se portioneaza in 50 de perisoare,care se asaza intr-o tava unsa cu unt . Se introduce la cuptor 5 min, se toarna deasupra sosul tomat , se presara cascaval ras si se continua gratinarea 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "perisoare cu sos tomat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci sotate

Ciuperci sotate

Se spala ciupercile rapid sub jet de apa si se lasa la scurs. Ciupercile se taie felii mai subtiri

2 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Crochete combinate

Crochete combinate

Se cojesc cartofii si se dau pe razatoarea cu gauri mari deasemeni si cartoful dulce se amesteca

5 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • cartofi
  • faina
  • oua
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • sos tomat,unt
  • cascaval
  • oua,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Ciuperci in aluat