Carnea tocata se amesteca cu sare , oua , patrunjel si marar tocat marunt. Compozitia se imparte in bucati , care se rotunjesc si se trec prin restul de marar si patrunjel tocat marunt.
Perisoarele astfel obtinute se introduc in sosul brun si se fierb la foc moderat cca 30 min.
In timpul fierberii se adauga apa fiarta. Spre sfarsit se mai adauga vinul , tarhonul, mararul si patrunjelul taiate marunt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii