autor:

Anonim

» » Aperitive

perisoare cu verdeata

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de vita, carne de porc, paine alba, ceapa, oua, smantana, ulei, sos brun, vin alb, tarhon si patrunjel verde, marar verde ,sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu sare , oua , patrunjel si marar tocat marunt. Compozitia se imparte in bucati , care se rotunjesc si se trec prin restul de marar si patrunjel tocat marunt.
Perisoarele astfel obtinute se introduc in sosul brun si se fierb la foc moderat cca 30 min.
In timpul fierberii se adauga apa fiarta. Spre sfarsit se mai adauga vinul , tarhonul, mararul si patrunjelul taiate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "perisoare cu verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Porc Dim Sum

Porc Dim Sum

Carnea tocata se amesteca cu bambusul si ceapa verde care au fost tocate in prealabil. Se adauga

9 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Snitel porc rosu

Snitel porc rosu

Muschiul se taie felii de 1 cm si se bate, se presara condimentele si se lasa la macerat in frigider

1 vot    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • carne de porc
  • paine alba
  • ceapa
  • oua
  • smantana
  • ulei
  • sos brun
  • vin alb
  • tarhon si patrunjel verde
  • marar verde ,sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Ardei umpluti a la Monique