autor:

Anonim

» » Aperitive

perisoare din cartofi cu sos tomat

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
cartofi, faina, oua, sare, piper, patrunjel verde, sos tomat,unt, cascaval, oua,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cartofii se amesteca cu faina , oua, sare , piper si patrunjel verde. Compozitia obtinuta se portioneaza in 50 de perisoare,care se asaza intr-o tava unsa cu unt . Se introduce la cuptor 5 min, se toarna deasupra sosul tomat , se presara cascaval ras si se continua gratinarea 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "perisoare din cartofi cu sos tomat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chec cu jambon

Chec cu jambon

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare.Se adauga galbenusurile frecate separatapoi faina amestecata

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Clatite cu piept de pui si ciuperci

Clatite cu piept de pui si ciuperci

Clatitele se fac asa cum stiti dvs, numai ca fara adaos de zahar sau arome. Pieptul de pui si

8 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • cartofi
  • faina
  • oua
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • sos tomat,unt
  • cascaval
  • oua,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute ornate