autor:

Anonim

» » Aperitive

perisoare din cartofi cu sos tomat

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
cartofi, faina, oua, sare, piper, patrunjel verde, sos tomat,unt, cascaval, oua,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cartofii se amesteca cu faina , oua, sare , piper si patrunjel verde. Compozitia obtinuta se portioneaza in 50 de perisoare,care se asaza intr-o tava unsa cu unt . Se introduce la cuptor 5 min, se toarna deasupra sosul tomat , se presara cascaval ras si se continua gratinarea 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "perisoare din cartofi cu sos tomat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
DROB DE MIEL

DROB DE MIEL

Ceapa,taiata marunt, se prajeste putin in cca 60 ml ulei;se pune apoi carnea si maruntaiele,taiate

13 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Piept de pui pane

Piept de pui pane

Pieptul de pui se spala, se sterge si se taie felii subtiri. Se asezoneaza cu sare (vegeta) , piper

2 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • cartofi
  • faina
  • oua
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • sos tomat,unt
  • cascaval
  • oua,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Empanadas cu chorizo