Pestele se curata si se trece prin faina, se prajeste in ulei incins, 6-7 minute pe fiecare parte. Ciupercile si ceapa se taie marunt si se calesc in ulei, aproximativ 20 minute, la sfarsit se adauga zeama de lamaie. Se amesteca 2 minute si se adauga smantana, sare si piper si delikat. Sosul de ciuperci se serveste cu pestele prajit
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii