Pestele se curata si se trece prin faina, se prajeste in ulei incins, 6-7 minute pe fiecare parte. Ciupercile si ceapa se taie marunt si se calesc in ulei, aproximativ 20 minute, la sfarsit se adauga zeama de lamaie. Se amesteca 2 minute si se adauga smantana, sare si piper si delikat. Sosul de ciuperci se serveste cu pestele prajit

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii