Se curata pestele, se portioneaza , se condimenteaza cu sare si putina vegeta, se aseaza frumos in tava, se pune putin ulei, otetul si se acopera cu apa.Se pune folie de aluminiu peste tava se baga la cuptor la foc moderat spre mic aproximativ 2 ore, apoi se da folia jos si se lasa la cuptor pana scade toata apa cu otetul. Se dizolva putin zahar (dupa cum va place 1-2 lingurite) cu apa si pasta de tomate se da un clocot si se rastoarna peste peste, se mai da la cuptor 5-10 minute. Este delicios si este indicat ca mod de preparare la pestii cu multe oase, deoarece datorita otetului nu va mai ramane niciunul.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii