Autor:
Eileen (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 10 aprilie 2011
Ingrediente
3 catei usturoi, Ulei masline, 2 conserve rosii tocate, 1 pahar vin rosu, 2 linguri capere, 1 mana masline, 8 fileuri de peste alb fara piele
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se prajeste usturoiul feliat in ulei cateva minute. Se adauga rosiile si paharul de vin, se fierbe la foc mic 20 minute. Se adauga capere si masline.
Se toarna sosul intr-o tava in care incape pestele, care se pune deasupra sosului si se da la cuptor la 160 grade pentru 20 minute pana se patrunde.
Se serveste cu garnitura de orez cu lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu rosii si vin alb" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert
-Se taie în bucăţele cât mai mărunte
9 voturi
2 comentarii
1h 20 min
1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;
2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;
3.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate