Peste la cuptor cu rosii si vin alb

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Peste la cuptor cu rosii si vin alb

Ingrediente

  • 3 catei usturoi
  • Ulei masline
  • 2 conserve rosii tocate
  • 1 pahar vin rosu
  • 2 linguri capere
  • 1 mana masline
  • 8 fileuri de peste alb fara piele

Mod de preparare

Se prajeste usturoiul feliat in ulei cateva minute. Se adauga rosiile si paharul de vin, se fierbe la foc mic 20 minute. Se adauga capere si masline.

Se toarna sosul intr-o tava in care incape pestele, care se pune deasupra sosului si se da la cuptor la 160 grade pentru 20 minute pana se patrunde.

Se serveste cu garnitura de orez cu lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor