Morcovii taiati rondele se pun apa cu sare si se fierb pe jumatate. Dupa care se pun cartofii rondele, care se lasa si ei sa fiarba pe jumatate, ceapa taiata julien se fierbe pe jumatate.
Pestele taiat bucati se pune peste legume. Apa trebuie sa acopere pestele trei sferturi.
Se pune otet dupa gust, dupa ce fierb legumele. Se mai pune piper, sare,foi dafin si se lasa la foc mic 10 minute
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii