Morcovii taiati rondele se pun apa cu sare si se fierb pe jumatate. Dupa care se pun cartofii rondele, care se lasa si ei sa fiarba pe jumatate, ceapa taiata julien se fierbe pe jumatate.
Pestele taiat bucati se pune peste legume. Apa trebuie sa acopere pestele trei sferturi.
Se pune otet dupa gust, dupa ce fierb legumele. Se mai pune piper, sare,foi dafin si se lasa la foc mic 10 minute

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii