autor:

Fara foto

» » Aperitive

Peste pentru revelion

Autor: elena anton (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: elena anton (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 decembrie 2008

Ingrediente
1kg.cartofi, 300 gr.morcov, 3 cutii ton, maioneza, masline, castraveti murati, gogosari, condimente(sare,piper,delicat)

Dificultate: Medie Timp: 45 min

14 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii si morcovul. Se lasa la racit si se dau prin razatoare.Se amesteca cu tonul din conserva si condimentele. Se adauga 3-4 linguri de maioneza.Se da forma de peste dupa imaginatia fiecaruia apoi se aplica maioneza. Se orneaza cu castraveti murati si gogosari, apoi cu masline pentru solzi.Succes si pofta buna!
Se fierb cartofii si morcovul. Se lasa la racit si se dau prin razatoare.Se amesteca cu tonul din conserva si condimentele. Se adauga 3-4 linguri de m
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pentru revelion" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari)

Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Cartofi Duchesse

Cartofi Duchesse

Punem cartofii cu tot cu coaja la fiert si cand intra furculita in ei sunt gata. Ii decojim,

5 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Eva Sabetay , 27 decembrie 2014

    Aspectuos

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Imi place,este ingenioasa si cred ca si gustoasa.

Dificultate

Medie

Timp

45 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1kg.cartofi
  • 300 gr.morcov
  • 3 cutii ton
  • maioneza
  • masline
  • castraveti murati
  • gogosari
  • condimente(sare,piper,delicat)

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place,este ingenioasa si cred ca si gustoasa.

Adauga reteta
Tarta cu ton si oua Tarta cu ton si oua

Punem tonul intr-un bol,cu tot cu uleiul din conserva. Adaugam treptat faina, in paralel cu laptele. In loc de faina se poate folosi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Pasta din masline negre Pasta din masline negre

Se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie sau blender si se macina pana se obtine o pasta omogena. Se gusta pentru a verifica

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive