Se fierb cartofii in coaja iar cand sunt gata, se curata de coaje si imediat se strivesc,asa incat devine un piure.Se face aceasta operatie cand sunt cartofii calzi deoarece se strivesc usor si apoi imediat ii amestecam cu tonul maruntit ,amestecam bine pana devine o compozitie omogena si lasam sa se raceasca.
Cand s-a racit putin compozitia, adaugam maioneza , usturoi pisat ,sare si piper. Amestecam bine, compozitia se pune pe platou,dam forma de peste, se decoreaza cu maioneza si castraveti murati,eventual si cateva felioare de masline, se da la rece cateva ore inainte de a fi servit
La reteta de baza se poate adauga si cateva hamsii tocate marunt .
Spor la gatit si pofta buna
Inghetata de vanilie facuta in casa - reteta simpla si delicioasa!Invata cum sa pregatesti o inghetata cremoasa si aromata,...
Inghetata de vanilie facuta in casa, reteta simpla si delicioasaCartofi noi la cuptor cu usturoi si patrunjel: o reteta simpla si gustoasa. Descopera cum sa prepari cartofi crocanti,...
Cartofi noi la cuptor cu usturoi si patrunjel, reteta simpla si foarte gustoasaDescopera reteta rapida de limonada cu capsuni, perfecta pentru zilele calduroase. Racoritoare si delicioasa, aceasta bautura...
Reteta de limonada cu capsuni - rapida, racoritoare, delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii