Se fierb cartofii in coaja iar cand sunt gata, se curata de coaje si imediat se strivesc,asa incat devine un piure.Se face aceasta operatie cand sunt cartofii calzi deoarece se strivesc usor si apoi imediat ii amestecam cu tonul maruntit ,amestecam bine pana devine o compozitie omogena si lasam sa se raceasca.
Cand s-a racit putin compozitia, adaugam maioneza , usturoi pisat ,sare si piper. Amestecam bine, compozitia se pune pe platou,dam forma de peste, se decoreaza cu maioneza si castraveti murati,eventual si cateva felioare de masline, se da la rece cateva ore inainte de a fi servit
La reteta de baza se poate adauga si cateva hamsii tocate marunt .
Spor la gatit si pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii