Pestele se curata,fara a se taia capul,se despica numai la burta si i se scoate pielea incepand de la coada in final ramanand doar capul(de la care se scot urechile) si pielea.Carnea de la pestele curatat, impreuna cu 2 conserve de ton in ulei si un file de peste plus ceapa si condimentele pentru peste se dau prin robot(la cutite).Cu aceasta compozitie se umple pestele si se coase cu ata macrame.Se pune intr-o tava cu apa si uleiul si se da la cuptorul deja incalzit timp de aproximativ 45 de minute.Ata se va scoate cand pestele este inca cald, apucand-o de nod si tragand usor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii