Peste umplut

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Peste umplut

Ingrediente

  • -1 peste mare(cat sa incapa intr-o tava de aragaz)
  • -2 conserve ton in ulei
  • -1 file de peste(de oricare fel)
  • -1 ceapa mare
  • - condimente pentru peste
  • -50 g ulei
  • -300 ml apa

Mod de preparare

Pestele se curata,fara a se taia capul,se despica numai la burta si i se scoate pielea incepand de la coada in final ramanand doar capul(de la care se scot urechile) si pielea.Carnea de la pestele curatat, impreuna cu 2 conserve de ton in ulei si un file de peste plus ceapa si condimentele pentru peste se dau prin robot(la cutite).Cu aceasta compozitie se umple pestele si se coase cu ata macrame.Se pune intr-o tava cu apa si uleiul si se da la cuptorul deja incalzit timp de aproximativ 45 de minute.Ata se va scoate cand pestele este inca cald, apucand-o de nod si tragand usor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Compot de visine pentru iarna

Compot de visine pentru iarna

Reteta de compot de visine pentru iarna. Cum se face compot de visine pentru iarna fara conservanti.

Compot de visine pentru iarna
Dulceata de visine

Dulceata de visine

Dulceata de visine
Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

Se curata ceapa si se pune la calit in uleiul de masline alaturi de baconul taiat marunt.

Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise