autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Pesto de coriandru

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
o legatura coriandru verde, 100 g alune (arahide sau seminte de pin), 2 catei de usturoi, parmezan ras (cit vrem), ulei de masline (o ceasca), sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Toate ingredientele de mai sus se mixeaza la blender. Se serveste ca aperitiv cu cartofi si morcov fierti rondele si prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pesto de coriandru" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Tocanita de Ciuperci

Tocanita de Ciuperci

Pasul 1 Tocam marunt ceapa. Taiem fin usturoiul. Tocam ardeiul in cubulete mici. Pasul 2 Pregatim

1 vot    3 comentarii
1h
Retete vegetariene
Salata de frunze de  papadie

Salata de frunze de papadie

Se spala frunzele si se rup. Coditele mai groase se indeparteaza. Se pune sare si se amesteca bine,

1 vot    2 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • o legatura coriandru verde
  • 100 g alune (arahide sau seminte de pin)
  • 2 catei de usturoi
  • parmezan ras (cit vrem)
  • ulei de masline (o ceasca)
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Mancare rapida de post