autor:

Zotu

» » Prajituri

PETTIT BEURRE - BISCUITI

Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 august 2008

Ingrediente
250 g faina, 75 g unt, 125 g smanatana, 3 galbenusuri, 500 g faina, 2 plicuri cu zahar vanilat, coaja de lamaie, 1 vf de cutit de bicarbonat, sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Bicarbonatul se stinge cu putina zeama de lamaie, in rest, toate ingredientele se amesteca bine, se formeaza un aluat din care se fac forme diferite, se dau la cuptor la foc moale.
Daca ti-a placut reteta noastra "PETTIT BEURRE - BISCUITI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Laptele, smantana, margarina topita, laptele batut se incalzesc sa fie caldute la care se adauga

20 voturi    11 comentarii
2h
Prajituri
Prajitura Dobos

Prajitura Dobos

Din ingredientele pentru foi se face un aluat potrivit( care sa se intinda usor). Se imparte in 5

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 75 g unt
  • 125 g smanatana
  • 3 galbenusuri
  • 500 g faina
  • 2 plicuri cu zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • 1 vf de cutit de bicarbonat
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Zotu
Fursecuri

Fursecuri

Din toate ingredientele se face o coca potrivit de moale. Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Cozonac

Cozonac

Separa ouale, albus de galbenus. Galbenusul se amesteca cu o cescuta de lapte cald, se adauga zaharul,

14 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
ecler cu frisca
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide