Stergem ciupercutele cu un servet umed, si indepartam piciorusele (le vom folosi la pateuri…).
Intr-un bol batem putin ouale. Ardeiul iute, il spalam, il sectionam, ii scoatem semintele si-l maruntim bine.
Carnatii ii scoatem din mat si-I sfaramam cu o furculita, adaugam oule si ardeiul, amestecam bine asezonam cu sare si piper si umplem ciupercutele.
Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt si asezam ciupercutele. Pe fiecare punem cate putin cascaval rasa poi le stropim cu putin ulei si le dam la cuptor.
Dupa aprox. 20’ (cand se strang si sunt rumene deasupra) se scoate tava si se lasa la racit.
Se servesc reci ca aperitiv.
Pofta buna !
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii