autor:

Lia Maria

» » Aperitive

Picanterii

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iulie 2010

Ingrediente
Daca va plac ciupercile, carnatii afumati de porc si ardeiul iute, va recomand acest aperitiv., 50 ciupercute mici, 500g carnat afumat de porc, 100g cascaval ras, 2 oua, 1 ardei rosu iute, 50ml ulei, Sare, Piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Stergem ciupercutele cu un servet umed, si indepartam piciorusele (le vom folosi la pateuri…).
Intr-un bol batem putin ouale. Ardeiul iute, il spalam, il sectionam, ii scoatem semintele si-l maruntim bine.
Carnatii ii scoatem din mat si-I sfaramam cu o furculita, adaugam oule si ardeiul, amestecam bine asezonam cu sare si piper si umplem ciupercutele.
Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt si asezam ciupercutele. Pe fiecare punem cate putin cascaval rasa poi le stropim cu putin ulei si le dam la cuptor.
Dupa aprox. 20’ (cand se strang si sunt rumene deasupra) se scoate tava si se lasa la racit.
Se servesc reci ca aperitiv.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Picanterii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 03 martie 2014

    Va multumesc pentru aprecieri !

  • Familia Ene , 27 februarie 2014

    foarte bune si aspectuoase

  • serafim gabriela , 05 decembrie 2013

    gustoase o sa le incerc

    • Serafim Gabriela , 05 decembrie 2013

      foarte bune le voi incerca

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 iulie 2012

      Un aperitiv minunat!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

      Arata super si cred ca sunt un deliciu !

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

      Tare bine mai aratã!!!a ajuns aroma pânã la mine:)*****

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Va multumesc tuturor pentru aprecieri.

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Felicitari pentru reteta...e grozava!!*****

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Ce bune cred ca sunt.

    • Eugenia Bogdan

      Eugenia Bogdan (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      super gustos si de efect!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Lia, dupa cum ti-am mai spus noua ne plac si ciupercile si carnatul si ardeiul iute.Asa ca de la mine ai 5 stele si un pupic maaaaaaare ! Delicioase !

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Rapid si gustos!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Foarte fine!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

15 voturi

Ingrediente

  • Daca va plac ciupercile
  • carnatii afumati de porc si ardeiul iute
  • va recomand acest aperitiv.
  • 50 ciupercute mici
  • 500g carnat afumat de porc
  • 100g cascaval ras
  • 2 oua
  • 1 ardei rosu iute
  • 50ml ulei
  • Sare
  • Piper

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

12 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Lia Maria (Chef de cuisine)

Va multumesc pentru aprecieri !

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Drob de carne cu oua fierte