autor:

Lia Maria

» » Aperitive

Picanterii

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iulie 2010

Ingrediente
Daca va plac ciupercile, carnatii afumati de porc si ardeiul iute, va recomand acest aperitiv., 50 ciupercute mici, 500g carnat afumat de porc, 100g cascaval ras, 2 oua, 1 ardei rosu iute, 50ml ulei, Sare, Piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Stergem ciupercutele cu un servet umed, si indepartam piciorusele (le vom folosi la pateuri…).
Intr-un bol batem putin ouale. Ardeiul iute, il spalam, il sectionam, ii scoatem semintele si-l maruntim bine.
Carnatii ii scoatem din mat si-I sfaramam cu o furculita, adaugam oule si ardeiul, amestecam bine asezonam cu sare si piper si umplem ciupercutele.
Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt si asezam ciupercutele. Pe fiecare punem cate putin cascaval rasa poi le stropim cu putin ulei si le dam la cuptor.
Dupa aprox. 20’ (cand se strang si sunt rumene deasupra) se scoate tava si se lasa la racit.
Se servesc reci ca aperitiv.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Picanterii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute crocante cu masline, arahide si castraveciori murati

Chiftelute crocante cu masline, arahide si castraveciori murati

Inmuiem miezul de paine in lapte (sau apa) si stoarcem bine. Arahidele prajite le maruntim (nu le

0 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive cu carne
Chiftele de porc cu legume

Chiftele de porc cu legume

Cartoful curatat si spalat il dam pe razatoarea mare, il scurgem de zeama si il punem peste carne.

5 voturi    2 comentarii
25 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 03 martie 2014

    Va multumesc pentru aprecieri !

  • Fara foto

    Familia Ene , 27 februarie 2014

    foarte bune si aspectuoase

  • Fara foto

    serafim gabriela , 05 decembrie 2013

    gustoase o sa le incerc

    • Fara foto

      Serafim Gabriela , 05 decembrie 2013

      foarte bune le voi incerca

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 iulie 2012

      Un aperitiv minunat!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

      Arata super si cred ca sunt un deliciu !

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

      Tare bine mai aratã!!!a ajuns aroma pânã la mine:)*****

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Va multumesc tuturor pentru aprecieri.

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Felicitari pentru reteta...e grozava!!*****

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Ce bune cred ca sunt.

    • Eugenia Bogdan

      Eugenia Bogdan (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      super gustos si de efect!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Lia, dupa cum ti-am mai spus noua ne plac si ciupercile si carnatul si ardeiul iute.Asa ca de la mine ai 5 stele si un pupic maaaaaaare ! Delicioase !

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Rapid si gustos!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Foarte fine!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

15 voturi

Ingrediente

  • Daca va plac ciupercile
  • carnatii afumati de porc si ardeiul iute
  • va recomand acest aperitiv.
  • 50 ciupercute mici
  • 500g carnat afumat de porc
  • 100g cascaval ras
  • 2 oua
  • 1 ardei rosu iute
  • 50ml ulei
  • Sare
  • Piper

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Lia Maria (Chef de cuisine)

Va multumesc pentru aprecieri !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
pizza la minut