autor:

silviana maftei

» » Aperitive

piept de curcan in aspic

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iunie 2008

Ingrediente
300 g piept de curcan, 300 picior de curcan, 600 g aspic, 3 oua, 3 castraveciori, 3 gogosari

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Carnea se spala, se frige si se desprinde de pe oase, se taie in felii subtiri, se aseaza pe platou: feliile de piept, feliile de picior, felii de ou fiert tare, felii de castravete, gogosar.

3/4 din cantitatea de aspic se incalzeste si se toarna peste compozitia din platou, marginea platoului se orneaza cu aspic taiat in cubulete, patrunjel, rondele de castravete.
Daca ti-a placut reteta noastra "piept de curcan in aspic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 300 g piept de curcan
  • 300 picior de curcan
  • 600 g aspic
  • 3 oua
  • 3 castraveciori
  • 3 gogosari

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa

85 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

68 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
RULOURI DE PUI