Piept de curcan umplut

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -6 filete de piept de curcan
  • -400 gr ficatei de pui
  • - 300 gr spanac
  • -1 lingura de pesmet
  • - 12 felii de cascaval
  • - 1 cepa mare
  • - 1 cutie de boabe de porumb
  • -ulei
  • - 100ml
  • -sare
  • -piper
  • - supa de carne

Mod de preparare

Pentru umplutura: scoateti coditele spanacului, spalatil si scurgrtil.Sepune intr-o craticioara cu o lingura de ulei si calitil la foc mare cam 4 minute.Se scot frunzele si se maruntesc bine cu cutitul.Ficateii curatati de grasime se prajesc cu doua linguri de ulei.La final se sareaza si se pipereaza.Se scot si se maruntesc bine ,se amesteca cu spanacul si cu o ligura de pesmet.

Filetele de piept de curcan se sareaza si pipereaza,se acopera cu feliute de cascaval,se pune umplutura si se inroleaza.Se leaga cu ata de bucatarie sau se prind cu scobitori.

Se incalzeste putin ulei intr-o tigaie si ae rumenesc rulourile pe toate partile.Se scot rolourile si se pune in acelasi ulei ceapa taiata in rondele si se caleste putin .Nu trebuie sa-si schimbe culoarea.Adaugati din nou rulourile (carora le-ati scos ata sau scobitorile) si supa de carne si mai puneti putina sare si piper.Acoperiti si fierbeti cca.25 minute.Inaite cu cinci minute de a se termina se adauga boabele de porumb scurse.

Se servesc taiate in rondele si acoperite cu sasul format.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise