autor:

Anonim

» » Aperitive

Piept de porc inabusit

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
piept de porc, ulei, lapte, sare, piper, boia de ardei dulce

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de ardei si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc inabusit" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute cu morcov ras

Chiftelute cu morcov ras

Carnea tocata se amesteca cu morcovul ras, usturoiul si ceapa tocate marunt, dupa aceea se adauga

6 voturi    9 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Rulade cu Prosciutto e Filadelfia

Rulade cu Prosciutto e Filadelfia

Se descojeste usturoiul si se taie marunt.Spalati frunzele de busuiog si se toc marut.Intr-un bol

3 voturi    6 comentarii
15 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Carnaciori in halat de branza si cartofi