autor:

Anonim

» » Aperitive

Piept de porc inabusit

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
piept de porc, ulei, lapte, sare, piper, boia de ardei dulce

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de ardei si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc inabusit" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Empadas de gãinã

Empadas de gãinã

Carnea care se foloseste pt.empadas este de obicei cea rãmasã de la copt,grill s-au fiartã de

15 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Carnati/cremwursti in foietaj

Carnati/cremwursti in foietaj

Foietajul se lasa la temperatura camerei pt aa se dezgheta. Se taie apoi fasiute subtiri se presara

7 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Chiftele picante