Pieptul de pui se spala si se pune la fiert in apa cu sare, se ia spuma si se adauga 1 lingurita legume deshidratate si fara sare. Cand s-a fiert,se scoate si se lasa sa se racesca, apoi se baga la robot sau se da prin masina de tocat carne, impreuna cu feliile de paine muiate in lapte. Se amesteca pasta de carne cu untul frecat spuma, smantana, sare si piper dupa gust.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii