autor:

Varadi Silvia

» » Aperitive

Piept de pui

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Ingrediente
600 g piept de pui dezosat si fara piele, 1 lingurita legume deshidratate, fara sare, 100 g unt, 150 ml lapte, 2 felii de paine, 100 g smantana, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala si se pune la fiert in apa cu sare, se ia spuma si se adauga 1 lingurita legume deshidratate si fara sare. Cand s-a fiert,se scoate si se lasa sa se racesca, apoi se baga la robot sau se da prin masina de tocat carne, impreuna cu feliile de paine muiate in lapte. Se amesteca pasta de carne cu untul frecat spuma, smantana, sare si piper dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Cartofi cu piept de pui gratinati

Cartofi cu piept de pui gratinati

Cartofii ii decojim, ii spalam si ii taiem cubulete. Ii punem intr-un vas de apa la fiert cu putina

21 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui cu seminte

Rulouri din piept de pui cu seminte

Feliez pieptul de pui, bat carnea ca pentru snitel.Ung feliile de carne cu mustar,presar cu sare

8 voturi    10 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

  • 1 comentariu

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

    Cu felii inmuita in lapfte nu am facut niciodata.Cred ca este bun.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 600 g piept de pui dezosat si fara piele
  • 1 lingurita legume deshidratate
  • fara sare
  • 100 g unt
  • 150 ml lapte
  • 2 felii de paine
  • 100 g smantana
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
dicarmencitta1957

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Cu felii inmuita in lapfte nu am facut niciodata.Cred ca este bun.

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Drob de miel - reteta casei