autor:

Varadi Silvia

» » Aperitive

Piept de pui

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Ingrediente
600 g piept de pui dezosat si fara piele, 1 lingurita legume deshidratate, fara sare, 100 g unt, 150 ml lapte, 2 felii de paine, 100 g smantana, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala si se pune la fiert in apa cu sare, se ia spuma si se adauga 1 lingurita legume deshidratate si fara sare. Cand s-a fiert,se scoate si se lasa sa se racesca, apoi se baga la robot sau se da prin masina de tocat carne, impreuna cu feliile de paine muiate in lapte. Se amesteca pasta de carne cu untul frecat spuma, smantana, sare si piper dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piept de pui pe pat de rosii cu ciuperci champignion.

Piept de pui pe pat de rosii cu ciuperci champignion.

Pieptul de pui dezosat,il taiem in jumatati si il vom pune intr-o tava de yenna,peste care adaugam

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Orez cu piept de pui.si rosii.

Orez cu piept de pui.si rosii.

Dezosam ,spalam si taiem in bucatele pieptul.Rumenim in uleiul de masline,apoi adaugam rosiile taiate

11 voturi    8 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

    Cu felii inmuita in lapfte nu am facut niciodata.Cred ca este bun.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 600 g piept de pui dezosat si fara piele
  • 1 lingurita legume deshidratate
  • fara sare
  • 100 g unt
  • 150 ml lapte
  • 2 felii de paine
  • 100 g smantana
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
dicarmencitta1957

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Cu felii inmuita in lapfte nu am facut niciodata.Cred ca este bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de carne cu bechamel