Intro tigaie punem uleiul la incins, adaugam pieptul taiat cubulete, ceapa verde taiata rondele, ardeiul capia taiat fasii subtiri, lasam sa se inmoaie putin ceapa si ardeiul, adaugam apoi pasta de rosii, potrivim de sare, piper, iar la gata adaugam verdeata tocata marunt. Intre timp fierbem cus-cusul conform instructiunilor, strecuram, asezam pe un platou, apoi deasupra asezam pieptul de pui.(se gatesc cam 3 portii din aceste ingrediente)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii