autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

PIEPT DE PUI CU CUS-CUS

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
O punga cus-cus, un piept mare de pui, 3 cepe verzi, un ardei capia rosu, piper, sare, 3 linguri de pasta de rosii, o legatura patrunjel verde, 1 cescuta ulei(100-150 ml)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Intro tigaie punem uleiul la incins, adaugam pieptul taiat cubulete, ceapa verde taiata rondele, ardeiul capia taiat fasii subtiri, lasam sa se inmoaie putin ceapa si ardeiul, adaugam apoi pasta de rosii, potrivim de sare, piper, iar la gata adaugam verdeata tocata marunt. Intre timp fierbem cus-cusul conform instructiunilor, strecuram, asezam pe un platou, apoi deasupra asezam pieptul de pui.(se gatesc cam 3 portii din aceste ingrediente)
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI CU CUS-CUS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Cus Cus cu Piept de Pui Picant

Cus Cus cu Piept de Pui Picant

Cus cus-ul se prepara dupa instructiuni (mai intai se caleste si apoi se fierbe). Dupa ce l-ati pus

3 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu sos racoritor si cus-cus

Piept de pui cu sos racoritor si cus-cus

Pieptul de pui ,se spala foarte bine,se usuca,se taie in doua si se pune la marinat timp de 2 ore

5 voturi    8 comentarii
1h
Salate cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 25 iunie 2010

    E o reteta destul de rapida, am gatit zilele trecute cu un alt fel de paste, conchiglie, au fost bune, se poate cu orice fel de paste fainoase.

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

    Am salvat deocamdata.....daca ma gindesc bine cred ca am o punga de cucs-cus ,poate voi face de curind. Felicitari.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Da, la noi in orasel este.

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

      Se mai gaseste ? cus-cus ???

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • O punga cus-cus
  • un piept mare de pui
  • 3 cepe verzi
  • un ardei capia rosu
  • piper
  • sare
  • 3 linguri de pasta de rosii
  • o legatura patrunjel verde
  • 1 cescuta ulei(100-150 ml)

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena

E o reteta destul de rapida, am gatit zilele trecute cu un alt fel de paste, conchiglie, au fost bune, se poate cu orice fel de paste fainoase.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulouri din muschi de porc si sunca