Taiem pieptul de pui in fasii sutiri; sare, piper dupa gust; fulgi de porumb ii presam in mana pt. a-i marunti, (nici prea marunt), presam piptul de pui in fulgi pt. ca acestia sa se imprime bine in carne, dupa care il prajim in ulei, in loc de piept de pui se poate folosi file de peste. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii