Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 19 august 2008
Ingrediente
macaroane, piept de pui cu os, cascaval, unt, pasta de toamate, piper si sare.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare. Dupa fierbere se taie fasii subtiri, se inabusa in 75 g de unt cu supa, se adauga pasta de tomate, piper si se fierb cca 10 min. Separat, macaroanele se strecoara si se inabusa in 75 g de unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "piept de pui cu macaroane" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate