autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

piept de pui cu macaroane

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
macaroane, piept de pui cu os, cascaval, unt, pasta de toamate, piper si sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare. Dupa fierbere se taie fasii subtiri, se inabusa in 75 g de unt cu supa, se adauga pasta de tomate, piper si se fierb cca 10 min. Separat, macaroanele se strecoara si se inabusa in 75 g de unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "piept de pui cu macaroane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de ton

Salata de ton

Mod de preparare Se scurge tonul de ulei si se da deoparte. Se spala legumele, rosiile se taie in

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Chiftelute de conopida

Chiftelute de conopida

Conopida se fierbe 10 minute in apa cu sare (putina sare, avand in vedere ca branza, costita si cascavalul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Muffins sarati